UTSOLGT!

Fredag 24. sep Kl. 20:30


HVOR: House of Foundation
VARIGHET: ca. 2 timer
ARRANGØR: Nonstop Internasjonale Teaterfestival


PRIS: 200,-
SCENEKORT: 140,-
STUDENT: 100,-
BARN: 100,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis.


Stjernetreff og Slampoesi

STJERNETREFF MED PER-OLAV SØRENSEN – KL. 20:30

Helt siden NonStopFestivalens aller første Stjernetreff har Per-Olav Sørensen vært den som har intervjuet store, norske og internasjonale navn fra scene og film denne kvelden. I år synes vi virkelig det var på sin plass å la den prisbelønte og profilerte regissøren, manusforfatteren og serieskaperen fra Moss få bytte stol, og være den som blir intervjuet om sin eventyrlige karriere innen film og teater.

Per-Olavs karriere startet i USA i årene 1992– 1997, hvor han blant annet sto bak dramatiseringen av Isabel Allendes novellesamling Eva Luna forteller i forestillingen Stories i 1994. I årene 1998 – 2010 jobbet han både på de store norske institusjonsteatrene og turnerte internasjonalt med sitt eget produksjonsselskap.

Hans TV- serier «Halvbroren», «Kampen om Tungtvannet», «Nobel», «Quicksand» og «Hjem til Jul», har mottatt en rekke utmerkelser som Prix Europa, Rose d’Or (Gullrosen), Prix Italia, Seoul International TV Award, C21 i London, Kristallen (Sverige), FIPA International TV Award and 15 Gullrutenpriser.

Skuespiller Christian Ruud Kallum er den som lar oss komme tett på Per-Olav Sørensen denne kvelden. Christian er ansatt ved Det Norske Teatret og har spilt i flere film- og TV-produksjoner, bl.a. i «Hjem til jul».

 

SLAMPOESI – VERDENSELITEN – KL. 21:30

Evelyn er verdensmester, Taro er flere ganger norgesmester, Sofia mestrer nesten livet og sammen har de vært med på de norske lagene som er svenske mestere i team slam.

Med seg har de beatboxer og musiker Beatur the Awesome, som er 15 ganger islandsmester og har deltatt i VM fire ganger.

Slampoesibandet Verdenseliten består av Taro Vestøl Cooper, Evelyn Rasmussen Osazuwa, Sofia Knudsen Estifanos og Beatur. Sammen er de flamme-emoji, og kommer til NonStopfestivalen for å servere deg et smørgaasbord av beats, slampoesi og kjærlighet på gullfat.