Torsdag 2. feb Kl. 19:00

UNGDOM (t.o.m. 26 år): 155,-
SCENEKORT: 130,-

Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Stor cis-energi – Brageteatret

Det er personalmøte på en videregående skole, og lærerne har mange punkter de skal snakke om. Så dukker et uvanlig spørsmål opp, en av elevene har bedt om å få spille på fotballaget til det motsatte kjønnet. Hvordan skal skolen håndtere dette?

Konfliktnivået blir spissere og samtalen vanskeligere. Hva skal de si til elevene? En lærerstab, ledet av en meget tydelig sosiallærer, kastes inn i en diskusjon som forsøker å være prinsipiell, men ender personlig og privat. En vikar i dans, en rektor, en norsklærer, en håndballærer og en fotballærer fra idrettslinja må balansere seg gjennom ulikheter og uenigheter med mål om å finne en akseptabel løsning.

«Stor cis-energi» belyser et tema som skaper noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: transtematikk. Teaterforestillingen utspilles i en intim setting, der publikum kommer tett på både karakterene og følelsene.

Med: Elli Rhiannon Müller Osborne, Janne Heltberg Haarseth, Rebekka Jynge, Hamza Kader, Aleksander Varadian Johnsen, Sebastian Warholm, Elisabeth Heradstveit.
Manus, regi og scenografi: Even Torgan
Kostymeansvarlig: Karoline Sundsrud