Lørdag 8. aug Kl. 19:00


HVOR: Nesparken
PRIS: 670,-
ARRANGØR: Moss2020


Billett

Sunde, Eggum & Sivertsen med KORK

Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen med KORK -hele landets Kringkastingsorkester.

Få med deg legendene Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen sammen med KORK i Nesparken. Dette er en opplevelse du ikke må gå glipp av og du får kun én sjanse. Det er rett og slett historisk. 

– Jeg tror omtrent samtlige musikkfestivaler i Norge misunner oss denne konserten, sier Håkon Sæther i Moss2020. ­Det er litt av et scoop å få tre såpass travle musikere som Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen på samme scene. Trioen har hatt hver sine karrierer og har ikke opptrådt sammen på mange år. Det blir med andre ord en svært unik konsert som holdes i Nesparken i august. 

Kringkastingsorkesteret (KORK) har en helt spesiell plass i hjertet til musikkelskende nordmenn. Med sitt svært allsidige repertoar er de sannsynligvis det orkesteret du hører aller oftest – på TV, radio eller internett – og på alle konsertene, om det er i NRKs Store studio eller i en konsertsal nær deg. KORK er et orkester på høyt internasjonalt nivå. Samtidig er det et fleksibelt orkester, som spiller alt fra det symfoniske repertoaret og samtidsmusikken, til pop, rock, jazz og folkemusikk. Blant siste års samarbeidspartnere kan vi nevne Kaizers Orchestra, Mari Boine, Jarle Bernhoft, Diamanda Galàs, René Fleming, Andrew Manze, Anna Netrebko, Gregory Porter m. fl.

Det blir begrenset med sitteplasser, så vær rask for å sikre deg billetter. Konserten holdes ute i idylliske Nesparken i Moss. Det er fri aldersgrense og anledning til å kjøpe drikke i parken.  

Arenaen åpner klokka 18.00