Fredag 24. jun Kl. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Sunde, Eggum & Sivertsen med KORK

Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen med KORK -hele landets Kringkastingsorkester.

Få med deg legendene Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen sammen med KORK i Nesparken i Moss. Dette er en opplevelse du ikke må gå glipp av og du får kun én sjanse. Det er rett og slett historisk.

Om ett år står tre av Norges aller største artister og entertainere på scenen sammen med Kringkastingsorkesteret. Trioen har hatt hver sine karrierer og har ikke opptrådt sammen på mange år. Det blir med andre ord en svært unik konsert som holdes i Nesparken 24. juni neste år.

Det blir begrenset med sitteplasser, så vær rask for å sikre deg billetter. Konserten holdes ute i idylliske Nesparken i Moss. Det er fri aldersgrense og anledning til å kjøpe drikke i parken.

Arenaen åpner klokka 18.00