Torsdag 17. sep Kl. 21:00

ARRANGØR: Nonstop Internasjonale Teaterfestival

Svein Tindberg: Som skrevet står

Svein Tindberg har vunnet Heddaprisen flere ganger, blant annet med sin forestilling «Abrahams barn» som juryen mente «makter både å underholde publikum og å mane til ettertanke». Han har i mange år hatt et nært og fruktbart samarbeid med Kjetil Bang-Hansen, og blant mange hyldester og høydepunkter står nok deres tolkninger av kristne grunntekster og teaterstykker med tydelig religiøs tematikk som noe av det de har blitt verdsatt aller høyest fo

Nå har du muligheten til å oppleve Tindberg på nært hold, når han leser, forteller og leker seg med dette universet.  Han gjør scener fra «Abrahams barn» og «Markusevangeliet» og henter også fram noen «godbiter» fra barnebibelen han liker å formidle. I en personlig og upretensiøs stil, med et muntert blikk og løs jakke, tar han oss med et par tusen år tilbake i historien, noe som er en kjærkommen opplevelse i seg selv, og som kanskje kan gjøre ekstra godt i tider vi lever i som nå.