Fredag 17. feb Kl. 19:00

STUDENT: 375,-
GRUPP 10+: 375,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Team Bachstad på turné

Den populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV-seerne på en rekke reiser verden rundt – alltid på utradisjonelt vis. Åtte sesonger har så langt gått på TV. 11. desember er det premiere på sesong ni på NRK1 med Team Bachstad.

Nå får publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»! I samarbeid med NRK inviteres det til et talk-show hvor publikum blir med i en halvannen time lang reise i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

Deres åtte sesonger på NRK (https://tv.nrk.no/serie/team-bachstad) startet med en reise i en veteran-brannbil til Mongolia. I sesong to krysset de India på tvers i auto rickshaw. Deretter ventet en kryssing av det søramerikanske kontinent i et godt brukt bruktbil!
I sesong fire la de ut på en tur fra syd til nord i Finland i to knøttsmå varemopeder. Den femte sesongen ble tilbrakt i Indokina i en utrangert Land Cruiser som Forsvaret skulle gi til Norsk Folkehjelp i Kambodsja.
Sesong seks dro de i østerled. I en 34 fots motorbåt skulle de seile på elver fra St Petersburg gjennom Russland, Hviterussland, Ukraina, over Svartehavet med Istanbul som mål. Også i sesong syv forflyttet de seg i det våte element når de besøkte en del øyer i Karibia.
Koronaen satte en stopper for å reise utenlands i 2020 – da ble løsningen å dra Norge på langs i en elektrisk postbil.