Lørdag 23. okt Kl. 20:00

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

The Bills

Bill Booth og Bill Troiani (THE BILLS) er begge veletablerte og erfarne amerikanske musikere som har bodd i Norge i mange år. De har spilt sammen som duo og i forskjellige band opp gjennom årene, men merkelig nok har de aldri spilt inn og gitt ut musikk sammen – før nå.

Hver for seg har disse solide musikerne markert seg i den norske musikkbransjen innenfor flere sjangere, fra blues til folkrock. Med lang fartstid på scenen og grunnleggende kunnskap om den amerikanske musikkarven fra eget hjemland, ivaretar The Bills det kulturelle særpreget fra denne musikktradisjonen på en overbevisende og humoristisk måte.

Siden 2012 har Billy T og Bill Booth spilt mye sammen live, hvor de kombinerer Billy T’s soul og blues røtter med Bill Booths americana og folk musikk. De nye låtene har tradisjonelle innslag fra autentisk blues, swing og country.

Vi gleder oss til å oppleve The Bills helt egne og unike sound på scenen i samfunnshuset!