Fredag 29. mar, kl. 20:00


HVOR: Skarmyra Kulturkafé
VARIGHET: 2t
PRIS: 200,-


Billett

The Bluegrass Playboys

Nå viser det seg at Fosshagen og Kinn i tillegg spiller mandolin, man har også observert Knerten på dobro til tider, alle spiller dessuten gitar som om de aldri hadde gjort annet men det bryr de seg ikke om, de konsentrerer seg stort sett om sine respektive hovedinstrumenter selv om alle egentlig spiller dobro og Knut egentlig er trommeslager….men pytt, dette er uvesentlig.

Bandet har vært på veien sammen i ”Meget i sløyd” de siste ti årene. Endeløse bussturer, hotellopphold, garderobeventing og jamming på fergeleier har resultert i et repertoar som kan dekke flere kvelder med egne låter og omskrevne bluegrassklassikere.

The Bluegrass Playboys spiller stort sett eget materiale samt en haug av andres ting også, de er kjent for å ha celebre gjester uten å benytte seg av særlig forhåndsomtale, de er også kjent for å stå på egne ben uten å skryte av det.

The Bluegrass Playboys kom på en svært så ettertraktet 2. dre plass i popularitet, stemt fram av et entusiastisk publikum på EWOB festivalen i Holland.

Coastline Bluegrass Event i Wales hadde The Bluegrass Playboys som headlinere på festivalen i 2014 og interessen for bandets unike sound er stor både i og utenfor Norge.

Uansett posisjon eller grad så er dette karer som behersker sine instrumenter og som er av de mest brukte studiomusikerne innen sjangeren i Norge, stor underholdning og fantastisk fingerferdighet er gjennomgående i pressens omtale av The Bluegrass Playboys.

 

The Bluegrass Playboys består av:

Øystein Fosshagen: Fele, mandolin og sang

Terje Kinn: Banjo, mandolin og sang

Knerten Kamfjord: Bass og sang

Knut Hem: Dobro som synger

 

Kafeèn byr på ekte Bluegrassmat. Nemlig skikkelig Chili con carne. Du kan med andre ord slå to fluer i en smekk. Middag og musikk!

Foto: cyclonebill