Lørdag 27. nov Kl. 20:00

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: LM-Artist AS

Torgeir & Kjendisene 30 År! Festforestilling m/gjester!

30 år med fest og moro har et navn: TORGEIR OG KJENDISENE. Og nå kan hele Moss være med og feire jubilantene!

Ja, 27. november 2021 fyller TORGEIR og hans muntre band 30 år og ønsker å fylle den ny – oppussede storstua i Moss, Moss Kulturhus – Parkteateret.

Med en jubileumsfest verdig et band som har turnert landet rundt, levert hits og mottatt gullplater, sørget for moro og adspredelse for det norske folk i 30 år – og at på til fått en Spellemannpris for jobben!

Her blir det et historisk sus over begivenhetene med lokale gjester som speiler en lang karriere, overraskende sprell og godt humør fra start til mål.

To konferansierer skal lose alle overraskelsene inn og ut på scenen.

Hver måned fremover skal nye navn på deltagerne « slippes» og at det blir moro er det ingen tvil om.