UTSOLGT!

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Trond Viggo + Else – Resten av livet

Endelig på samme scene:
Trond-Viggo Torgersen og Else Kaåss Furuseth inviterer til en underholdende, musikalsk og kanskje også lærerik aften – ingrediensene er standup, tøys, prat og sang som til sammen gir en fullstappet buljongterning det antagelig går an å bli klokere av.

Uansett hvor gamle vi er må vi forholde oss til resten av livet. Med den kroppen vi har. Og det hodet vi har.
Hvordan få til et så godt liv som mulig, så lenge som mulig? Hvordan glede oss over livet slik det har blitt, og lære oss å sette pris på mulighetene vi har? Kan gode livsopplevelser økes med nysgjerrighet og innsikt?

Vi lover en munter aften, rammet inn av noen av Trond-Viggos mest kjente sanger!