Torsdag 19. sep Kl. 19:45


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time
ARRANGØR: Nonstop Internasjonale Teaterfestival


PRIS: 325,-
STUDENT: 170,- (med studentbevis)
BARN: 170,- (under 16 år)
SCENEKORT: 220,-

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Vivat Messi – NonStopfestivalen

Freestyle fotballverdensmester Daniel Pražák møter DJ og musiker badfocus på scenen for å fortelle en historie om besluttsomhet, vilje og streben etter å følge en drøm. 

Spitfire Company fra Tjekkia kontaktet oss med en nonverbal forestilling med freestyle fotball som et stort element. Tematikken er barn som faller utenfor og gatebarn som gjennom fotballen klarer å jobbe seg inn igjen. De har alle et brennende ønske om å bli god i fotball. Forbildet er Messi.

Pitchen traff. Det er så mye i denne forestillingen vi ønsker å stå for. En forestilling om fotball, freestyle og noe som motiverer barn over hele verden. Om betydningen av forbilder og å jobbe for å nå drømmen sin.

Mange unge gutter rundt om i verden ønsker å bli Lionel Messi. Han er kongen, det uoppnåelige idolet. I Afrika er guttene Lionel Messi eller Ronaldo. Når fotball og kunst møtes, blir det freestyle. Hvis du klarer å håndtere ballen riktig, kan du klare å håndtere mennesker riktig. Du prøver igjen og igjen og igjen – helt til du mestrer det.

Vivat Messi er regissert av Petr Bohác og Mirenka Cechová, og viser igjen den typen multisjangerformat som de har mottatt priser for tidligere. De har opptrådt på arenaer fra Stockholm til Johannesburg og New York til Shanghai. Nå kommer de til Moss!

Når jeg var engstelig, tok jeg alltid ballen og sparket den. Jeg visste at jeg ikke kunne forandre alt som skjedde rundt meg, men jeg kunne forandre meg selv. Hvis Messi kunne klare det, kunne jeg også det. Du må aldri gi opp. Hold fast i drømmen. Stå på videre. Hver ball du sparker, går et sted.  Alle har noe de er gode på.

Nonstop Internasjonale Teaterfestival 18.–22. september

Nonstop Teaterfestival er fem dager i Moss fylt med teater i all sin herlige bredde. Bli med og bruk hele sanseapparatet når både nasjonale og internasjonale artister i verdensklasse inntar byens scener. Skal du på flere arrangementer, lønner det seg å kjøpe festivalpass.

Se hele programmet her

KONSEPT: Petr Bohác
MANUS, KOREOGRAFI, REGI: Mirenka Cechová, Petr Bohác
SKUESPILLERE: Daniel Pražák, Taro Troupe, badfocus (Prokop Korb)
DRAMATURGISK SAMARBEID: Iva Moberg
LYSDESIGN: Filip Horn
MUSIKK: badfocus (Prokop Korb)
ANIMASJON: Tom Zahrádka
SCENOGRAFI: Petr Bohác
KOSTYMER: Petra Vlachynská
INNENDØRS FOTO: Jakub Hrab
UTENDØRS FOTO: Vojtech Brtnický
PRODUSENT: Bezhlaví z.s.
CO-PRODUSENTER: Tanec Praha, Divadlo Hybernia
TAKK TIL: Lucaso Škoda