KORONA

Oppdatert: 20. mars kl. 15:00

På pålegg fra Helsedepartementet ble alle publikumsarrangementer fra og med 12. mars til og med 26. mars innstilt. Vi har besluttet å iverksette en umiddelbar stenging av Moss Kulturhus i første omgang til 4. mai. Alle arrangementer i dette tidsrommet vil bli forsøkt flyttet til ny dato, eller avlyst.

Vi tar kontakt med alle billettkjøpere for hvert enkelt arrangement, med informasjon om arrangementet blir avlyst eller flyttet. Dette vil også bli synlig på arrangementssidene på våre nettsider, samt i listene nedenfor på denne siden. Vi anmoder om at du ikke tar kontakt med oss – vi vil ta kontakt med deg når vi har all informasjon tilgjengelig for gjeldende arrangement.

Tusen takk til vårt publikum for at dere er tålmodige! Tusen takk for at dere har vært så positivt innstilt til å være med på denne dugnaden for å stoppe dette viruset. For det er jo det dette er, en fellesinnsats som forhåpentligvis sikrer at venner, familie, kolleger og bekjente kan være trygge i tiden som ligger foran oss.

Vil vi få informasjon om en forestilling blir avlyst og/eller flyttet?

Ja, vi sender ut informasjon per e-post/SMS så fort det er mulig. Det vil også stå i nedtrekksmenyen nedenfor.

Hva skjer med refusjon i forhold til avlyste forestillinger?

Alle billettkjøpere vil bli refundert for billettprisen eks. billettavgift. Vi vil ta kontakt med deg fortløpende.

Hva om jeg ikke kan på den nye datoen?

I forbindelse med at det har oppstått en force majeure-situasjon for å begrense spredningen av Coronaviruset, vil ingen arrangementer avholdes på Moss Kulturhus inntil 4. mai.

I en force majeure-situasjon vil dette begrense arrangørens forpliktelser og dette gjelder da i dette henseende rett til refusjon ved flytting av arrangementene. I våre kjøpsbetingelser på våre hjemmesider er det skrevet følgende: «Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre forestillingen avlyses». I de tilfellene det ikke er særlig avtaleregulering av refusjon mellom arrangør og billettkjøper (eller billettleverandør) i en force majeure-situasjon, reguleres spørsmålet av bakgrunnsretten.  Som følge av bakgrunnsretten er arrangørene/leietakerene kun pliktige til å gjenskape arrangementet på et senere tidspunkt ved å sette en ny dato. Arrangørene/leietakerene er ikke pliktig til å refundere billettene på arrangementer som er flyttet som følge av helsedirektoratets forbud mot, og stenging av alle kulturarrangementer. For deg som billettkjøper betyr dette at din billett er gyldig på den nye datoen og du trenger ikke foreta deg noen ting. Om du er forhindret fra å dra på den nye datoen har du da muligheten om å selge billettene selv eller gi de bort til noen du tenker kan ha godt av en kulturopplevelse.

Vi beklager de ulempene dette medfører for deg som publikummer, men i dagens situasjon er vi nødt til å gjøre alt for å begrense smittespredningen. 

Må jeg ha ny billett?

Nei, billettene til den opprinnelige forestillingen er gyldig for den nye datoen.

Hvis ønskelig, kan du logge inn via «mine sider» på forsiden av mosskulturhus.no for å se dine ordre. Derifra vil dine billetter ha nye datoer. Det samme gjelder ved å gå via kvitteringen sendt på e-post.

Hvilke forestillinger er kansellert?

17. mars: «Det er en gave å være anderledes» 

2. april: Bach Haydn Bach (Moss kirke)

24.-25. april: UKM festivalen er avlyst

30. april: Årstidene – Vivaldi

Listen vil bli oppdatert fortløpende. Har ikke arrangementet ditt fått en ny dato eller har status som kansellert, jobber vi fortsatt med dette.

Hvilke arrangementer er flyttet?

11. mars: Hellbillies er flyttet til onsdag 11. november.

12. mars: Prøysenkabaret er flyttet til 6. februar 2021

14. mars: Meg og Kammeraten min er flyttet til søndag 22. november

15. mars: Nordic Tenors er flyttet til fredag 11. september

20. mars: Tre små kinesere er flyttet til torsdag 5. november

21. mars: Ila Auto flyttes til lørdag 28. november

28. mars: Mannskoret MAS Jubileumskonsert er flyttet til 3. oktober

17. april: Moss Bigband er flyttet til 21. november

18. april: Anders Jektvik er flyttet til 15. oktober

22. april: Dag Otto Lauritzen er flyttet til 26. oktober

30. april: Tyngde ny dato kommer

2. mai: Bjørnov & Sunde er flyttet til 25. august

9. mai: Bjørnov & Sunde er flyttet til 26. august

Listen vil bli oppdatert fortløpende. Har ikke arrangementet ditt fått en ny dato eller har status som kansellert, jobber vi fortsatt med dette.

Vil dere holde helt stengt?

Ja, huset vil være helt stengt i nevnte tidsrom. Vi håper å kunne by på et mangfold av opplevelser så snart det er forsvarlig å gjøre.

FOR MER INFORMASJON OM CORONAVIRUS KLIKK HER