Lørdag 12. mar Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Adam Douglas

Adam Douglas har lagt bak seg to studioalbum, ett livealbum og en lang rekke konserter land og strand rundt. 5. mars 2021 var det endelig tid for hans tredje fullengder, en midtlivsanalyse som har fått navnet «Better Angels». Og i den anledning blir det selvsagt også en omfattende turne over to år, med flere utgivelser som er ventet i tiden fremover.

Noen uker etter at Adam Douglas slapp det kritikerroste «Better Angels»., fylte Adam 40 år, en milepæl for mange og en inngang til den velkjente midtlivskrisa. Adam er ikke på vei inn i noen krise, men han bruker heller tiden på å analysere seg selv og sine valg. Han dykker dypere inn i hva som er den musikalske sjangeren hans, men også i hvordan oppveksten i Oklahoma, USA har påvirket han og hva det å være far har gjort med valgene han tar for seg selv og familien sin. «Better Angels» utforsker amerikansk roots-musikk krysset med blandinger av både soul, rock ’n roll, blues, country, rhythm and blues og jazz, noe som resulterer i en konklusjon om at Adam ikke kan plasseres i én musikalsk sjanger. På albumet har han funnet sin sjel i en sjanger han rett og slett bare kaller Adam. Det er det som er Adam Douglas; slik som med hjemstaten Oklahoma, en smeltedigel av ulike sjangre og med impulser utenfra.

Når Adam i år igjen reiser ut på turné tar han med seg det nye albumet, skreddersydd for konsert, med strålende og solid band som kronen på verket.

Som alltid holder ikke Adam tilbake, og den store stemmen skal igjen konkurrere om oppmerksomheten med hans egen gitar. Med både nye og gamle låter kan publikum vente seg et liveshow helt uten sidestykke. Det blir Adam Douglas i kjent stil – som intet mindre enn et fyrverkeri på scena!