Praktisk info

COVID-19
For å sikre en trygg og god kulturopplevelse er det iverksatt flere tiltak.

På et enkelt arrangement vil det være maksimalt 200 personer i salen. Det skal være minimum 1 meters mellomrom mellom grupper. En husstand kan sitte sammen, vennegrupper må kjøpe enkeltbilletter og 1-metersregelen gjelder.

Hvis du er syk skal du holde deg hjemme!

På de fleste forestillinger på Parkteatret og samfunnshuset selges det nummererte plasser på forestillingene og billettsystemet plasserer grupper med riktig avstand automatisk.

Alle gjeldende smittevernhensyn er ivaretatt.

Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er på de ulike forestillingene. Derfor må du som billettkjøper registrere navn, mobilnummer, adresse og e-post når du kjøper billett. Dersom du kjøper billetter til flere enn deg selv, må du selv ha oversikt over hvem du kjøpte billetter til.

Gavekort
Moss Kulturhus´ gavekort kan benyttes på alle forestillinger som selges på Moss Kulturhus nettsider. Dette gavekortet har en gyldighet på 24 måneder fra kjøpsdatoen. Gavekortet kan brukes som delbetaling og betaling av billetter til alle arrangement i Moss Kulturhus´ regi både på nett og ved inngangen (forutsatt at det er flere billetter igjen). Kjøp Gavekort her.

Åpningstider
Moss Kulturhus har kontortid mandag – fredag fra kl. 08.00 – 15.45.
Billetter selges vi våre nettsider hele døgnet.
Billettsalg ved inngangen åpner 1 time før forestilling på Parkteatret og Samfunnshuset. Ved konserter i Moss kirke og Verket scene åpner billettsalget 30 minutter før forestilling.

Parkering
Det er avgiftsparkering i Moss sentrum. Kommunale parkeringsplasser er å finne i sentrum, ved Myra, Fergeleiet, Skarmyra, Værlegata, Fiske og ved Mossehallen

Billettkjøp
Billetter til kulturarrangementer kan kjøpes på nett fra programsiden.
Alle billettpriser er inkludert billettavgift.
Billetter kan ikke reserveres.
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre forestillingen avlyses.
Billetter blir refundert for billettprisen eks. billettavgift.
GRUPPESALG? Større grupper kan ta kontakt på epost: baard.sundin@moss.kommune.no
For å sjekke gavekortsaldo eller finne billetter du har mistet, trykk her

Rabatter (på Moss Kulturhus egne arrangement)
Gjeldende rabatter kan variere fra forestilling til forestilling.
Se programsider eller kontakt resepsjon for følgende mulige rabatter:
Barnebillett gjelder til og med fylte 15 år. Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 2 år inn i salen – uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense. På enkelte konserter og arrangementer kan det likevel være egne aldersgrenser, i så fall vil dette fremkomme på informasjonen om det enkelte arrangementet.
Honnør gjelder fra 67 år mot fremvisning av legitimasjon eller honnørkort ved inngang. OBS! Mange arrangementer har IKKE honnørrabatt.

Følg oss på
Facebook: Moss Kulturhus – Instagram: mosskulturhus

Instagram did not return a 200.

Følg oss på Instagram