Praktisk info

Billettkjøp

Billetter til kulturarrangementer kan kjøpes på nett fra programsiden.
Alle billettpriser er inkludert billettavgift.
Billetter kan ikke reserveres.
Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre forestillingen avlyses.
Billetter blir refundert for billettprisen eks. billettavgift.

GRUPPESALG? Større grupper kan ta kontakt på e-post: baard.sundin@moss.kommune.no

For å sjekke gavekortsaldo eller finne billetter du har mistet, trykk her

Gavekort
Moss Kulturhus´ gavekort kan benyttes på alle forestillinger som selges på Moss Kulturhus nettsider. Dette gavekortet har en gyldighet på 24 måneder fra kjøpsdatoen. Gavekortet kan brukes som delbetaling og betaling av billetter til alle arrangement i Moss Kulturhus´ regi både på nett og ved inngangen (forutsatt at det er flere billetter igjen). Kjøp Gavekort her.

Åpningstider
Billettsalg ved inngangen åpner 1 time før forestilling på Parkteatret og Samfunnshuset.
Billetter selges på våre nettsider hele døgnet.

Telefontid
Mandag – fredag: kl. 12.00 – 15.00
Telefon: 404 09 924

Parkering
Det er avgiftsparkering i Moss sentrum. Kommunale parkeringsplasser er å finne i sentrum, ved Myra, Fergeleiet, Skarmyra, Værlegata, Fiske og ved Mossehallen. Finn kommunale parkeringsplasser i nærheten av kulturhuset her.

Ledsager
Ledsager går gratis på alle arrangement. Billetter kan kjøpes på nett. Husk å ta med ledsagerbevis på forestillingen.

Handicapplasser i sal
I Parkteatret er det tre plasser avholdt for rullestol. Samfunnshuset kan ha mange forskjellige oppsett for publikum. Ta kontakt med oss for plass til rullestol. Telefon: 404 09 924

Fremkommelighet for bevegelseshemmede
På Parkteatret er det mulig å ta seg fram med rullestol fra gateplan, inn i salen og opp på scenen. Fra foaje og ned til sal er det trappeheis. Det er ikke trappeheis opp til balkongen. Det er oppmerkede parkeringsplasser ved hovedinngangen for bil med HC bevis.

Teleslynge
Det er teleslynge i teatersalen på Parkteatret, og storsalen på Samfunnshuset. På Parkteatret er det best dekning på parkett bortsett fra første rad.

Vær oppmerksom på at teleslyngen av og til må slåes av, da signalene kommer i konflikt med elektriske instrumenter og andre teknisk installasjoner. Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om det arrangementet du skal delta på.

Trappeheis
Trappeheisen er på høyre side av salen. Om du har behov for å benytte deg av trappeheisen for å komme inn i salen, må du bestille billetter på høyre side av salen. 

Rabatter (på Moss Kulturhus egne arrangement)
Gjeldende rabatter kan variere fra forestilling til forestilling.
Se programsider eller kontakt resepsjon for følgende mulige rabatter:
Barnebillett gjelder til og med fylte 15 år. Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 2 år inn i salen – uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense. På enkelte konserter og arrangementer kan det likevel være egne aldersgrenser, i så fall vil dette fremkomme på informasjonen om det enkelte arrangementet.
Honnør gjelder fra 67 år mot fremvisning av legitimasjon eller honnørkort ved inngang. OBS! Mange arrangementer har IKKE honnørrabatt.

Følg oss på
Facebook: Moss Kulturhus – Instagram: mosskulturhus