Praktisk info

Åpningstider

Resepsjon i Skarmyra Allaktiviteshus er åpen mandag – fredag fra kl. 09.00 – 15.00.

Billettsalg i kulturkafèen på Skarmyra Allaktivitetshus er åpent mandag – fredag fra kl. 12.00 – 14.00 (samt en time før alle forestillinger på Skarmyra Kulturkafè).

Billettkjøp

Billetter til kulturarrangementer kan kjøpes på nett fra programsiden og i kulturkafèen på Skarmyra Allaktivitetshus.

Alle billettpriser er inkludert billettavgift.

Billetter kan ikke reserveres.

Kjøpte billetter refunderes ikke med mindre forestillingen avlyses.

GRUPPESALG? Større grupper kan ta kontakt på epost: petter.fosse@moss.kommune.no

For å sjekke gavekortsaldo eller finne billetter du har mistet, trykk her

Rabatter (på Moss Kulturhus egne arrangement)

Gjeldende rabatter kan variere fra forestilling til forestilling.
Se programsider eller kontakt resepsjon for følgende mulige rabatter:

Barnebillett gjelder til og med fylte 15 år. Som en hovedregel tillater vi ingen barn under 2 år inn i salen – uavhengig av type forestilling. Ellers praktiserer vi normalt ingen aldersgrense. På enkelte konserter og arrangementer kan det likevel være egne aldersgrenser, i så fall vil dette fremkomme på informasjonen om det enkelte arrangementet.

Honnør gjelder fra 67 år mot fremvisning av legitimasjon eller honnørkort ved inngang. OBS! Mange arrangementer har IKKE honnørrabatt.

Praktisk informasjon

Pga. skjenkereglene er det ikke tillatt å ha med seg noen form for medbragt drikke inn på kulturhuset, dette gjelder også alkoholfritt som mineralvann etc.

Enkelte konserter har aldersgrense 18 år. Publikum i alderen 13-18 kan få adgang dersom i følge med verge som må være fylt 30. Verge kan ikke ha ansvar for flere enn 2 under 18 år. Vergeskjema må utfylles og medbringes. Les mer og Last ned vergeskjema her.

Kulturhuset åpner alltid 1 time før forestillingsstart. Da åpner vi alle våre foajéområder med barer og publikumsgarderobe. Vi anbefaler alle å være på kulturhuset senest 30 minutter før forestilling.

Gavekort

Moss Kulturhus´ gavekort kan benyttes på alle forestillinger som selges på Moss Kulturhus nettsider. Dette gavekortet har en gyldighet på 18 måneder fra kjøpsdatoen. Gavekortet kan brukes som delbetaling og betaling av billetter til alle arrangement i Moss Kulturhus´ regi både på nett og ved inngangen (forutsatt at det er flere billetter igjen). Kjøp Gavekort her.

Parkering

Det er avgiftsparkering i Moss sentrum. Kommunale parkeringsplasser er å finne i sentrum, ved Myra, Fergeleiet, Skarmyra, Værlegata, Fiske og ved Mossehallen

Følg oss på

Facebook: Moss Kulturhus  –  Instagram: mosskulturhus