Fredag 2. des Kl. 18:00

VARIGHET: Ca. 1 time og 20 minutter
ARRANGØR: Nordic Moments AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Christmas with Nordic Tenors

Når nettene blir lange og vinterfrosten legger et rimet slør over mørkelandet, er det lite som varmer som tonene fra de tre høyt elskede tenorene i Nordic Tenors og deres virtuose pianist Torgeir Koppang. For syttende året skaper tenortrioen en førjulsstund fylt med varme og humor, med et variert julerepertoar bygget på høytid og tradisjon, en julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Forestillingen er ikke bare en fryd for øret, men også for øyet, da de har med seg Andreas Ohldieck, en av de gryende stjernene på den stadig voksende himmelen av norske videokunstnere.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.