Kafé 67+

KAFÈ 67+ er en ny serie med kulturarrangementer for pensjonister på Samfunnshuset i samarbeid med den kulturelle spaserstokken. Arrangementene skal være gratis og vi åpner dørene en time før. Samfunnshuset vil være rigget som en hyggelig kafé hvor du kan treffe venner og kjøpe en kopp kaffe og noe og bite i før arrangementer starter.

Velkommen til KAFÉ 67+

PROGRAM:

7. februar kl. 13:00 – Kari Svendsen

En av våre mest folkekjære artister. En energibunt med sjarm, smittende humør og glimrende banjospill. En allsidig artist som spiller på mange “strenger”.

Du kjenner henne fra både fjernsyn og radio. I tv-serien “Borgen skole” spilte Kari vaktmester Rigmor. Hun har turnert land og strand rundt med konserten og forestillingen “Kari går til filmen”. En kavalkade over gode gamle norske spillefilmer, noe som også resulterte i CD utgivelse. Kari samarbeider med Christiania Fusel – Blågress, samt medlem av gjøglertruppen Gatesangerne som i tillegg består av Lars Klevstrand, Steinar Ofsdal og Kjetil Skaslien. En glad-gjeng som setter humoren i høysetet.

Kari Svendsen holdt sin egen forestilling på Oslo Nye Teater og feiret seg selv som artist gjennom mange, mange år. Forestillingen gikk for fulle hus, ALLE TIDERS KARI!

I 1972 var hun med på plata På stengrunn med Rudolf Nilsen tekster. Denne forestillingen har vært vist i flere år nå på Cosmopolite scene i Oslo og i 2019 spiller ensemblet inn ny plate forsterket av artisten Moddi. Plata kommer ut i høst og heter PÅ GJENSYN! Kari Svendsen er fremdeles en ettertraktet artist og skaper både liv og røre der hun dukker opp!

Banjo-Kari Svendsen; vi kjenner henne alle!


7. mars kl. 13:00 – Emil Solli-Tangen

Klassiske skatter – eviggrønne viser

Sanger Emil Solli-Tangen og hans pianist Trond Akerø-Kleven har et vidt favnende repertoar fra klassiske sanger og velkjente tenorarier til vakre viser og crooner-låter, som flettes sammen med Emils muntre minner og selvopplevde historier. Denne konserten har blitt spilt på en lang, lang rekke steder, fra institusjoner, dagsenter, kulturhus, grendehus og bedehus til private lag og foreninger, og responsen fra publikum og tilbakemeldinger fra arrangører kommer i svært positive ordelag. Emil skaper en uhøytidelig og god atmosfære som tilhørerne trives og hygger seg i.


11. april kl. 13:00 – Jenny Jensen

Venners Venner

Et nært musikalsk møte med artist Jenny Jenssen hvor hun tar et tilbakeblikk i sin artistkarriere- fra hun vant Talentkonkurranse i Narvik, stod første gang på riksdekkende TV i 1978 til hun i dag er en av Norges ledende entertainere. Publikum vil også få et innblikk bak sceneteppe. For som de sier det i musikk- og teaterbransjen: Det er bak scenen det skjer……

Verbalt og musikalsk har Jenny vareopptelling blant norske og internasjonale slagere. I beste ”Allsang på Grensen/Skansen-stil” inviterer hun publikum til å synge med.


2. mai kl. 13:00 – I Havets Favn

Gjennom denne konserten tar Julie & Andreas oss med ut på stormfulle hav, hvor de navigerer mellom glede og eventyrlyst, hjerteskjærende tap, og håp som bringer lys.

«I Havets Favn» er en konsert med harpe og bandoneon, hvor søskenparet Julie & Andreas formidler deres besteforeldres sterke historie. Programmet består av både argentinsk tango og originalskrevet musikk og er en hyllest til kystfolket – til de modige sjelene som mistet livet på havet, og til de som ble igjen og måtte bære de ekstra byrdene, selv gjennom sorgen.

«Sterk, inderlig og flott musikk» – Tor Hammerø, Nettavisen

Julie & Andreas har gjennom hundrevis av konserter i 16 land etablert seg som nyskapende med sitt mangfoldige klangunivers. Med albumet “With the Sky in Our Hands” introduserte de en autentisk tangostemme for harpa, noe som på ble mottatt med stående applaus fra en fullsatt sal på releasekonserten ved Argentinas største tangofestival. Med deres siste album ENE Sildring har de etablert seg som musikalske pionerer som komponerer og fremfører underfull nordisk melankolsk glede. Konsertprogrammet I Havets Favn ble blant annet fremført ved World Harp Competition i år, hvor duoen innhentet både 2. pris og publikumsprisen.


 

GJENNOMFØRTE ARRANGEMENTER I 2022:

22. november kl. 13:00 – Trylleshow med Davido

4. oktober kl. 13:00 – Svorske perler og røverhistorier

1. november kl. 13:00 – Anita Hegerland

30. august 2022 kl. 13:00 – MelodiMagi

7. juni 2022 kl. 13:00 – Benedicte Adrian og Torbjørn Kvamme

3. mai 2022 kl. 13:00 – Oda Krohg, bohemens prinsesse