Kryssover Jazzfest Moss

Kryssover Jazzfest Moss 2023

Jazzfesten er tilbake for fullt! Vi har gleden av å fortelle at vi har fått med oss Moss Bluesklubb på arrangørsiden i år. I tillegg sier Verket scene tilbake som medarrangør, noe vi er veldig glade for!  Vi ser fram i mot et langt og fruktbart samarbeid i jazzens tjeneste. I år blir det endelig mulig å kjøpe festivalpass igjen. Dette er den perfekte gaven til alle musikkelskere.

FESTIVALPASS kr. 1250,-
LØRDAGSPASS kr. 800,-

 

Kryssover Jazzfest Moss 2023

Jazzfesten er tilbake for fullt! Vi har gleden av å fortelle at vi har fått med oss Moss Jazzklubb på arrangørsiden i år. Vi ser fram i mot et langt og fruktbart samarbeid i jazzens tjeneste. I år blir det endelig mulig å kjøpe festivalpass igjen. Dette er den perfekte gaven til alle musikkelskere.

FESTIVALPASS kr. 1400,-
LØRDAGSPASS kr. 800,-

Torsdag 9.2
19:00 Roraima – Parkteatret

Fredag 10.2
11:30 Lunsjkonsert med Stian Carstensen – Moss kirke
20:00 Live & Current – Samfunnshuset
22:00 Gouldian Finch – House of Foundation

Lørdag 11.2
14:00 Ingrid Jasmin feat. Mathias Eick
17:00 Mats Eilertsen trio – Moss Kirke
19:00 Sketches of Miles med Theo Croker Quartet med Det Norske Blåseensemble
22:00 No. 4

Kryssover Jazzfest Moss

Grenseløs jazzmusikk av høyeste kvalitet
Kryssover Jazzfest Moss er en jazzfestival som arrangeres for fjerde gang i 2023. Festivalen startet i 2019, og er nå samarbeid mellom fire kjente kulturinstitusjoner i Moss; Moss Kulturhus, Arena Moss Kirke- og kultursenter, House of Foundation og Moss Jazzklubb. Målet er å gi publikummet sjangeroverskridende jazzmusikk av høyeste kvalitet, derfor også navnet Kryssover (crossover). Programmet kan inneholde både sanntidsmusikk, joik, blues, soul, elektronika og rock – alt ispedd jazz og levert av dyktige musikere fra inn- og utland.

Bli blåst av banen av Det Norske Blåseensemble
Fast på programmet er Det Norske Blåseensemble med en konsert utarbeidet spesielt for Kryssover Jazzfest. Det Norske Blåseensemble gir deg 22 av Norges fremste profesjonelle musikere på én og samme scene, ofte i samarbeid med fantastiske gjestedirigenter og solister fra hele verden.

Jazz for alle – uansett alder og musikksmak
Du trenger ikke være jazz-kjenner for å ha glede av Kryssover Jazzfest. Festivalen har et variert program og er til for alle som har lyst til å utfordre egen musikksmak. Enten du er barn eller voksen, glad i jazz eller bare glad i god musikk – velkommen til Kryssover Jazzfest Moss!

Transport

Moss har gode kommunikasjonsforbindelser via vei, tog, buss og fly.

Med tog
Fra Oslo: ca. 40 minutter (avgang ca. 2 ganger i timen)
Fra Trondheim: ca. 8 timer
https://www.vy.no/

Med bil
Fra Oslo: ca. 50 minutter
Fra Trondheim: ca. 8 timer

Med fly
Fly til Gardermoen og ta toget eller flybussen til Moss på 90 minutter.