Nyhetsbrev

Moss Kulturhus vil bruke informasjonen du oppgir på dette skjemaet for å kontakte deg og gi deg oppdateringer og informasjon. Fortell oss hvordan du vil høre fra oss:

Du kan ombestemme deg når som helst ved å klikke på unsubscribe linken i bunnteksten på en hvilken som helst e-post du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på post@mosskulturhus.no. Vi vil behandle informasjonen din med respekt. For mer informasjon om våre retningslinjer for personvern, vennligst besøk vår hjemmeside. Ved å klikke nedenfor godtar du at vi kan behandle informasjonen din i samsvar med disse vilkårene.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

• Vi ferierer det nye året med åpning av kulturhuset og en fabelaktig åpningsforestilling! #mosskulturhus #bredebøe #olejacoblindberg #kariannekjærnes #linnolsen #geirmeumolsen
  • Julegavetips fra Moss Kulturhus🎁
  • No. 4 på Parkteatret i Moss 5. mars
  • EN HISTORISK AVSPORING. Med humor, musikk og glimt i øyet får du servert Parkteatrets historie fra 1938 til 2020, av et knippe av byens aller beste scenekunstnere. PREMIERE LØRDAG 4. JANUAR, KL. 19:00
  • Oppdag rytmer og finn ut av melodier! I Sangfoni utforsker vi hva musikk består av. Sangfoni kommer til Moss Kulturhus 22. feb.
Brageteatret og Riksscenen inviterer til sceneversjonen av NRK Supers populære serie, med fullt band og lokale barn på scenen.
  • EKSTRAFORESTILLING! Etter enormt påtrykk fra publikum har Bjørnov & Sunde bestemt seg for å sette opp en ekstraforestilling på Parkteatret lørdag 2. mai 2020
  • Gleder du deg til teater, dans, show, humor og konserter i over en uke i strekk? På lørdag starter årets NonstopFestival!
  • Lørdag starter årets Christian Frederik-dager. Vi gleder oss til byfest med konserter, soloppgangskonsert, aktiviteter for barna, teater, kjentfolk i gatene og ulike foredrag. Les mer på cfdagene.no
  • Vi har ledig fast 100 % stilling som salgs- og markedsansvarlig, og fast 100% stilling som lydtekniker ved Moss Kulturhus. Søknadsfristen er 4. august
  • Siste nytt fra Moss Kulturhus - Ledige stillinger, Christian Frederik-dagene, Det Norske Blåseensemble, vil du leie hos oss? https://mailchi.mp/moss/sommer2019
  • Da har vi hatt møte i styre og stell. Og vi kan komme med gode nyheter; det blir Kryssover Jazzfest Moss også til neste år! Det er bare å sette kryss i kalenderen 6.-9. februar 2020! #kryssover #jazzfestival
  • SØNDAG 10. FEBRUAR ER DET MORSDAG.
Hva med å feire mor med en opplevelse? Vi har festivaler, konserter, teater og musikal.

Følg oss på Instagram