Torsdag 5. sep Kl. 19:30


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Det Norske Blåseensemble


PRIS: 450,-
DNBE VENNEPRIS: 400,-
STUDENT: 220,-
UNDER 18år: 0,-

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Det Norske Blåseensemble & Heidi Ruud Ellingsen – Welcome to the cabaret

Bli med på en helaften når Det Norske Blåseensemble gjenskaper den musikalske stemningen fra gamle cabaretscener sammen med Heidi Ruud Ellingsen og Erlend Skomsvoll.

I Berlin på 1920-tallet slo en ny musikalsjanger ut i full blomst på byens scener. Dramaet, musikken, sangen og dansen viste seg fra nye sider. Det var mer elegant og ekstravagant, men også mer intenst og pirrende. Med et anker i jazzen, ble cabaret et friskt musikalsk uttrykk, som ble kjernen i utelivet og underholdningen på denne tiden.

Nå bringer Det Norske Blåseensemble stemningen inn i 2024. Den skaper de sammen med musikalstjerne Heidi Ruud Ellingsen og jazzkomponist Erlend Skomsvoll.

Heidi er et etablert navn innenfor sjangeren og har stått på scenen i flere musikaler. Senest i Moulin Rouge der anmelderen i NRK skrev følgende:

«Svaret på alt som glitrer i denne forestillingen, heter Heidi Ruud Ellingsen … (hun) synger de andre gode, og hun spiller de andre gode. Fra det øyeblikket hun kommer på scenen, finner forestillingen sin form, den flyter, energien er på plass, og laget er komplett  

Erlend Skomsvoll er en av landets fremste komponister og musiker innen jazz. Hans store nysgjerrighet til musikk skaper stor suksess. Erlend har tidligere arrangert og vært musikalsk leder for ensemblet. Begge prosjektene brakte dem til hovedscenen under Europas største jazzfestival, Elbjazz.

Medvirkende:
Det Norske Blåseensemble https://www.dnbe.no/om-oss/
Heidi Ruud Ellingsen, solist  https://globalensembletalent.com/actors/heidi-ruud-ellingsen/
Erlend Skomsvoll, arrangør og kapellmester   https://www.dnbe.no/medvirkende/erlend-skomsvoll/