Tirsdag 25. mar Kl. 19:00


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Team Halden


PRIS: 515,-

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Ingvard Wilhelmsen – Livet er et usikkert prosjekt

Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller Ingvard Wilhelmsen salen med kloke ord og sunn fornuft. Han holder
foredrag for utsolgte hus Norge rundt og regnes som en av de aller beste foredragsholderne i landet.

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er bare tull, tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri skjer i virkeligheten. Han utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene.

Med en herlig og morsom formidlingsevne utfordrer han våre holdninger tilvgrubling og bekymring, liv og død, oss selv og andre. Mye flaks og mangevfaktorer spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir. Da lønner det seg åvbruke kreftene på det man kan gjøre noe med. Wilhelmsen mener at for å ha ro ogvfred i sinnet vårt, er det helt nødvendig å tåle livets usikkerhet og risiko.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har siden 1995 drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og skrevet flere bøker, blant annet Livet er et usikkert prosjekt, Sjef i eget liv, Det er ikke mer synd på deg enn andre og Kongen anbefaler.

Foto: Aldona Pivoriene