Den store sommerkonserten

EGGUM + SUNDE
SIVERTSEN + KORK

24. JUNI I NESPARKEN, MOSS

OM KONSERTEN

Legendene Øystein Sunde, Jan Eggum og Halvdan Sivertsen trenger ingen introduksjon. Det gjør heller ikke hele Norges kringkastingsorkester, KORK. Fredag 24. juni kan du oppleve alle sammen i idylliske Nesparken i Moss. Det kan du ikke gå glipp av!

Sunde, Eggum og Siversten er og blir tre av Norges aller største artister og entertainere. Trioen har lenge vært opptatt med å gjøre braksuksess på hver sin kant. Nå er de endelig tilbake på samme scene. Konserten blir garantert en hitparade du kan både mimre til og synge med på. Her får du favoritter som “Kjærlighetsvisa”, “En natt forbi” og “Campingvogna” på rad og rekke.

Som en solid prikk over i-en sørger KORK for full trøkk hele veien. Konserten spilles utendørs i idylliske Nesparken i Moss. Ryktet forteller at det blir begrenset med sitteplasser, så det kan være lurt å sikre billetter raskt.

TA PÅ SOMMERHATTEN OG KOM TIL NESPARKEN

INFO

FREDAG 24. JUN KL. 19:00

HVOR: Nesparken
VARIGHET: ca 90 min uten pause
ARRANGØR: Moss kulturhus
ORDINÆR: 425,-
BARN: 200,-

KUN ståplasser igjen.

Konserten holdes ute i idylliske Nesparken i Moss.
Det er fri aldersgrense og anledning til å kjøpe drikke i parken.
Arenaen åpner klokka 17:00

SOMMER, SOL OG MUSIKK

SOMMERENS STORE HAPPENING I MOSS

Alle veier leder til Nesparken! Eller ihvertfall mange. Konserten befinner seg noen steinkast unna togstasjon og fergeleie. Det vil også være gode parkeringsmuligheter i området. Vi sees i Nesparken!